Idrott & motion

Idrott och motion cykletävling
Idrott och motion skidåkning
Idrott och motion curlinglag

Vår idé

Idrott & motion för alla vänder sig till dig med funktionshinder som vill utöva idrotts- och motionsaktiviteter. Vi strävar efter att om möjligt kunna hjälpa dig för att nå en hög livskvalitet och främja din hälsa. Idrott & motion för alla ger också en möjlighet till flera sociala sammanhang där du träffar andra med liknande intressen.

Vi hjälper dig att hitta en individuell lösning, och du behöver absolut inte vara elitidrottare. Alla är välkomna, både barn och vuxna.

Personer engagerade i projektet

Anders Olsson engagerad i projektet Idrott och motion

Anders Olsson

Järnmannen från Hagfors. Letar ständigt efter nya utmaningar. Vill hela tiden genomföra sådant som verkar omöjligt men ser inga hinder utan bara möjligheter. Bygger om bl.a. rullstolar, skidkälkar och cyklar för att det ska passa för nya utmaningar. Anders är en stor inspiratör.
Johan Öster engagerad i projektet Idrott och motion

Johan Öster

Johan är 33 år och har kört folkrace sedan han var 15. Han krockade när han var 19 år och sedan har det tagit 6 år tills han började köra igen. Han har nu en anpassad bil och kan köra själv igen. Han hoppas att kunna tävla mot andra.

Vill du idrotta med oss?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hitta en individuell lösning för just dig. Alla är välkomna, både barn och vuxna!